Coronavirus

Coronavirus

Coronavirus

Maatregelen van De Kromme Spaak Kapelle

Zowel de werkplaats als de winkel van De Kromme Spaak zijn geopend! Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. De Kromme Spaak heeft de volgende maatregelen getroffen:

–  Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne en dragen handschoenen

– Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

– Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen om uw werkplaats afspraak telefonisch te maken. Andere vragen bij voorkeur ook via de mail of telefonisch.

– U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen 1,5 meter afstand bewaren. Wij willen u vragen om bij een bezoek de maatregelen geadviseerd vanuit het RIVM zo veel mogelijk in acht te nemen. 

Recente Posts