Wie zijn wij

Benieuwd naar de mensen achter De Kromme Spaak? We stellen ons graag even aan u voor.


De Kromme Spaak

De Kromme Spaak is een warm familiebedrijf, waar vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

In onze winkel heeft u alle ruimte om het aanbod aan fietsen en toebehoren rustig te bekijken. We zijn trots op het uitgebreide assortiment, zo vindt u bijvoorbeeld naast de bekende merken Batavus en Gazelle ook Giant, Bulls, Velo de Ville en Kalkhoff. Sterke kwaliteitsfietsen voor een redelijke prijs in elk segment.

In onze winkel hebben we een gezellige koffiehoek. Hier kunt u onder het genot van een lekker bakje koffie, nadenken over het aanbod in de winkel, of met een medewerker van gedachten wisselen over de eventuele aankoop van een fiets. U bent altijd, geheel vrijblijvend, van harte welkom want: het bekijken van een fiets verplicht u tot niets.

Onze werkplaats

De Kromme Spaak beschikt over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud aan uw fiets. Ook onderhoudsbeurten voeren we snel en vakkundig uit. Wel raden we u aan van tevoren even een afspraak te maken, zodat we zeker alle tijd voor u hebben.

Kleinere reparaties worden indien mogelijk direct uitgevoerd. Voor grotere reparaties kunt u kosteloos een vervangende fiets van ons bedrijf gebruiken.

Onze medewerkers

Wellicht kent u sommige van onze medewerkers al uit de winkel. Maar wist u dat er daarnaast nog 7 mensen in de werkplaats werkzaam zijn? Wanneer u uw fiets bij ons brengt, zal deze door een van hen gerepareerd worden.

Om alle medewerkers, ook die achter de schermen, voor u een gezicht te geven, willen wij iedereen graag aan u voorstellen. Hieronder vindt u een foto van alle medewerkers. Beweeg uw muis over een foto om nader kennis te maken.

Een fijn team dat in goede harmonie samenwerkt en waarop u mag- en kunt rekenen!

Medewerkers De Kromme Spaak