Fietsen & Accessoires

Een overzicht van onze nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, e-bikes en accessoires.


Kalkhoff

> Bekijk alle Kalkhoff fietsen onderaan deze pagina

Zeeland E-bike Kalkhoff In de moderne fabriek van Kalkhoff in het Noord-Duitse Cloppenburg rolt jaarlijks een enorm aantal elektrische fietsen (e-bikes) van de band. Regelmatig wordt het uitgebreide assortiment als zeer goed beoordeeld door onafhankelijke organisaties, zoals de Telegraaf. De e-bikes rijden superlicht, zelfs met uitgeschakelde trapondersteuning. Alle onderdelen van de elektrische aandrijving vormen een geheel, waardoor slechts één kabel de motor met het bedieningspaneel op het stuur verbindt. Rijwielhandel De Kromme Spaak (Kapelle) is uw Zeeuwse Kalkhoff e-bikespecialist.

Duitse degelijkheid

E-bike Kalkhoff ZeelandBij Kalkhoff staan kwaliteit en veiligheid voorop. Het laag in de fiets gebouwde middenmotor Impuls-2 aandrijfsysteem, is leverbaar met - en zonder terugtraprem. Alle motorcomponenten worden in Duitsland vervaardigd. De motor en accu hebben een grote accucapaciteit en ook niet onbelangrijk, een korte laadtijd, de 11, 15 en 17 Ah 36 volt hebben een actieradius van respectievelijk 100,150 en 200 kilometer. Het wegrijden verloopt gecontroleerd, het gewicht van de fiets is gelijk verdeeld en het veiligheidsachterlicht gaat feller branden naarmate de snelheid vermindert. Kalkhoff levert de nieuwste accutechniek: Lithium-ion Kobalt. Het voordeel hiervan ten opzichte van Lithium-ion Mangaan is 1100 volledige ladingen in plaats van 500. De compact gebouwde accucellen maken bovendien grote accucapaciteiten mogelijk.

Kalkhoff heeft ook elektrische fietsen met riemaandrijving in het assortiment. Deze elektrische fietsen zijn voorzien van een tandriemaandijving voor een nog stillere overbrenging. Ook het noodzakelijke onderhoud van een fietsketting behoort hierbij tot het verleden.

Sportfietsen

Kalkhoff E-bike ZeelandAls u in Duitsland Kalkhoff roept is dit net zo bekend, als Batavus of Gazelle in Nederland. Ze hebben een uitgebreide collectie superlichte sportfietsen, die een scherpe prijs / kwaliteitverhouding hebben. Zoals bijvoorbeeld de Kalkhoff Image 30G die voor € 999,00 kompleet is uitgerust met een Shimano Deore groep en een lichtgewicht naafdynamo voor het aansturen van de koplamp en het achterlicht. Of de Kalkhoff Endeavour XT voor maar € 999,00 met een gewicht van slechts 14,9 kg voor de complete fiets. Overigens koopt u al een Complete Kalkhoff vanaf € 429,00 met 7 versnellingen!

Meer weten?

Download hier de prijslijst, de gewichtspecificaties of de folder.

Natuurlijk bent u met vragen altijd welkom bij ons in de winkel. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Klik hier voor ons adres en openingstijden.

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.


Aantal gevonden resultaten: 40
Zoekresultaten sorteren op:
Aantal gevonden resultaten: 40