Nieuws

Het laatste nieuws van De Kromme Spaak.


Skotero elektrische steppen

Skotero is groen, slim mobiel, snel en speels. GROEN – De producten rijden op schone energie, elektriciteit. Hoe mooi zou het zijn als onze windmolens zorgen dat we van A naar B komen. Die tijd is aangebroken. Elektrische fietsen, elektrische auto’s en nu de hypermoderne elektrische steps van SKOTERO.

SLIM MOBIEL – Opvouwbaar is het nieuwe slimme mobiel zijn. Haal deze lichtgewichten uit je kofferbak, klap hem in 1 seconde uit en rij de laatste kilometers op je opvouwbare step, naar je werk. Leg hem naast je bureau en neem hem mee naar je leukste lunchcafé. Super slim mobiel!

SNEL – De SKOTERO steps zijn razendsnel en in te klappen. SKOTERO gebruikt sterke top kwaliteit accu’s van LG, SAMSUNG en PANASONIC en krachtige borstelloze motoren met een hoog koppel. Wel 25 km/u en geen helling te steil. Dat noemen wij sterk en snel.

Let op! In de meeste EU landen is het (nog) niet toegestaan om op de openbare weg te rijden!

Volgende artikel:

Riese & Muller
Riese & Muller