Nieuws

Het laatste nieuws van De Kromme Spaak.


Zeeuws E-bike Event 10 September in de Zeelandhallen

Beleef een gezellig dagje uit met vrienden, partner, buren en familie. Op 10 september 2018 is het zover! Dan vindt voor de allereerste keer het evenement plaats dat u veel informatie biedt rond de E-bike. In de Zeelandhallen organiseren wij speciaal voor u een dagje uit. In de Noordzeehal vindt u misschien wel een mooie nieuwe E-bike. En hoort u meer over het veilig gebruik van deze fiets. U kunt deelnemen aan een workshop, wellicht wilt u meer gaan bewegen of aan uw conditie werken. Ook kunt u met uw eigen E-bike langskomen voor de juiste afstelling van uw fiets. Wij helpen u graag aan een fijn maar ook veilig gebruik van uw E-bike.

Denkt u ook na over de aanschaf van een E-bike?

De afgelopen jaren is het gebruik van de E-bike alleen maar toegenomen. Als u de nieuwsberichten heeft gevolgd dan weet u wellicht wel dat het gebruik van deze fiets niet altijd zonder gevaren is. Om u zowel van dienst te kunnen zijn bij een veilig gebruik van uw fiets maar ook om u een gezellig dagje weg te bieden werkt het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) samen met diverse partners. Dit zijn o.a.: vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland, ANWB, VVV en vele anderen die zich graag inzetten voor goed en veilig fietsen in het mooie Zeeuwse landschap.

Zeeuwse fietsenmakers werken samen

Nieuw is de samenwerking met de Zeeuwse fietsenmakers. Zij zorgen deze dag voor het afstellen van uw E-bike en beantwoorden al uw vragen over het gebruik van deze fiets. Neem een kijkje bij het assortiment in de diverse stands en probeer de E-bike onder begeleiding even uit. Wanneer u al over uw eigen E-bike beschikt, bieden deze fietsenmakers ook hulp bij een goede afstelling van uw fiets. Zo is er een pitstraat waarbij uw eigen fiets op een aantal punten gecontroleerd wordt voor een veilige én plezierige rit door het Zeeuwse landschap. Al gehoord van een bodyscan? U wordt begeleid door één van de fietsenmakers voor bijvoorbeeld het regelen van de juiste zadel- en stuurhoogte zodat u weer optimaal kan genieten van uw eigen E-bike. Zin in een ritje door de groene omgeving van Goes? De fietsenmakers laten u onder begeleiding genieten van een korte buitenrit. Samen met een vrijwilliger van VVN kunt u in een kleine groep met een test E-bike een route fietsen door het Zeeuwse landschap. Achter de Zeelandhallen ligt een mooi stukje natuurgebied. Natuurlijk bent u met uw eigen E-bike ook van harte welkom om deze mooie route mee te fietsen. Bent u meteen al verkocht na deze rit? Maak dan samen met de fietsenmakers een keuze welke E-bike voor u de juiste mogelijkheden biedt. Nog geen keuze kunnen maken? Geen probleem! U kunt na deze dag natuurlijk zelf altijd even binnenlopen bij deze fietsenmakers en u verder laten informeren. 

E-bike clinic Henk Lubberding Blijft u liever binnen maar wilt u toch een testritje maken? Ook dat kan tijdens de E-bike clinic van Henk Lubberding Hij nodigt u graag uit voor een rondje op één van de test E-bikes. Deze oud-wielrenner laat u genieten door zijn bevlogen woorden waarbij u onder zijn prettige en professionele begeleiding een stap dichterbij uw toekomstige E-bike bent. Zijn tomeloze energie inspireert u vast en zeker! Ook met uw eigen E-bike, kunt u deelnemen aan deze clinic. U voelt zich hierna zekerder en kunt voortaan ontspannen op pad met uw E-bike. Wij zijn om die reden ook heel blij dat Henk de E-bike clinic geeft. Speciaal voor u! Doe mee en Win een E-bike! Onze enthousiaste groep fietsenmakers laat u kennis maken met een groot assortiment E-bikes en stelt gezamenlijk een prachtige Gazelle E-bike* ter beschikking als hoofdprijs! Hoe kunt u meedoen aan deze Doe mee en Win actie? U krijgt bij entree een stickerkaart en verdere uitleg. De stickerkaart levert u met uw naam en adres ingevuld in bij één van de medewerkers tijdens het evenement. Wij verzamelen ze hierna voor de prijsuitreiking om 16.00 uur. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de duur van dit E-bike Event.

Ontspannen bewegen en genieten?

Dat kan bij de workshop van Hanny de Feijter. U vindt haar ook in de Noordzeehal. Zij laat u op een prettige manier kennis maken met ontspannen bewegen. Probeert u dit gerust uit. Meedoen aan een quiz? VVN zorgt voor een up-to-date E-bike kennis! Tijdens deze dag zorgt VVN doorlopend voor een leuke quiz. Beantwoord vragen over het gebruik van de E-bike. U zult versteld staan van uw kennis over de E-bike. U steekt vast iets op tijdens dit gezellig momentje. Als u nog vragen heeft, kunt u die ook na afloop van de quiz natuurlijk nog aan de vrijwilligers van VVN stellen.

Waar vindt u ons?

• Op 10 september 2018 openen wij voor u de deuren van de Noordzeehal in Goes voor het Zeeuwse E-bike Event. • U vindt de Zeelandhallen aan de Nobelweg 6, 4462 GK Goes. Namens alle deelnemende partijen heten wij u van harte welkom tussen 10.00 – 17.00 uur. • Entree en parkeren gratis! • Informatie en vragen: www.rovz.nl en rovz@zeeland.nl