Service

Onze vakmensen staan voor u klaar


Service en Garantie

Wat we graag willen is ons onderscheiden op kwaliteit en service. Hierbij staat het belang van de klant voorop. Daarom wordt het klantencontact in de werkplaats door een speciaal hiervoor opgeleide receptionist verzorgd. Hij neemt de reparaties aan en weet wat er gaande is in de werkplaats. Ook is hij verantwoordelijk voor de planning van de reparaties en de afspraken met zowel de monteurs als de klanten.

Onze monteurs zijn echte vakmensen. Zij worden regelmatig bijgeschoold en houden ook alle ontwikkelingen op het gebied van electrische fietsen en accu’s bij. Het uitlezen van storingen; het doen van software-updates en het testen van accu’s is voor hen dagelijks werk. Door de steeds verdergaande innovaties op het gebied van E-bikes is het bijhouden van trainingen en scholing voor hen een must en kunnen ze uw fiets of e-bike vakbekwaam repareren en onderhouden.

Garantie en  Klachten.

Mocht er, ondanks alle zorg, iets mis gegaan zijn met de reparatie of afspraken, dan is onze receptionist weer uw eerste aanspreekpunt. Hij zal in eerste instantie, eventueel samen, met één van de monteurs het probleem voor u proberen op te lossen en in een later stadium gaan kijken wat er is misgegaan. Daarna wordt bekeken hoe dit verder kan worden afgehandeld. (bijvoorbeeld of het onder garantie valt of anders).

Mocht u, om welke reden dan ook, toch niet tevreden zijn over de afhandeling, dan horen wij dit graag en zouden we het erg op prijs stellen als u het klachtenformulier wilt invullen. Wij bellen u daarna terug en gaan proberen alsnog een adequate oplossing te zoeken. We hopen zo tevens ook onze werkwijze te kunnen verbeteren.