Riese & Muller

Riese & Muller

Riese & Muller

Met gepaste trots kunnen we u melden dat we official dealer zijn van het mooie merk Riese & Muller

Net als de Kromme Spaak heeft Riese & Muller een passie voor fietsen. Dit resulteert er in dat er nagedacht is over elk individueel onderdeel, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Heeft u speciale wensen voor uw e-bike zoals een Gates tandriem systeem, een Enviolo of Rohloff versnellingsnaaf, of een dubbele accu waardoor u zorgeloos honderden kilometers verderop kunt komen zonder bij te tanken? Dan bent u bij dit merk aan het juiste adres. Wij nodigen u dan ook graag uit om in onze winkel alle mogelijkheden samen met een van onze verkopers door te nemen en uiteraard hoort hier een uitgebreide testrit bij. Graag verwelkomen wij u in onze winkel.

Recente Posts