Fietsverzekering

Regel Uw fietsverzekering via de Kromme Spaak:

Is uw dure (elektrische) fiets wel goed verzekerd als hij wordt gestolen? Wat als u schade rijdt of een lekke band krijgt tijdens een gezellige fietstocht? Een paar voorbeelden waar we onverhoopt allemaal wel eens een keer mee te maken krijgen. Dan is het verstandig om dit maar goed verzekerd te hebben. Wanneer u bij ons een verzekering afsluit regelen wij de schadeafhandeling of diefstalclaim samen met u en kunt u kosteloos gebruik maken van een vervangende fiets wanneer het noodlot toch toeslaat. Kortom u staat er niet alleen voor in deze vervelende situatie. Ook dan kunt u rekenen op De Kromme Spaak.
Wij bieden verschillende verzekeringen aan en kunnen deze onderbrengen bij Fietszeker/Allianz of Unigarant/ANWB.

De laatste tijd worden er veel fietsen gestolen en veel verzekeraars stellen verschillende eisen zoals een 2de ART2 kettingslot en/of GPS modulle.

Vergelijk altijd voorwaarden en premies; kies de verzekering die het beste bij u past.

Verzekeringsvoorwaarden helder? Raadpleeg hieronder het IPID! of neem contact op met een van onze verkopers.

IPID doorlopend Fietzeker/Allianz

1. Diefstal: 3jaar lang nieuwwaarde, zonder eigenrisico. Zie hiervoor alle voorwaarden in het IPID

2. Schade: Geen zorgen wij herstellen de fiets, regelen (bijna) alle ingewikkelde juridische zaken met de verzekeraar en brengen het eigenrisico van €25,- per schadegebeurtenis in rekening.

3. Pech onderweg? U kunt zich in geheel Nederland verzekeren tegen pech onderweg. Heeft u een pechgeval neem 24/7 contact op met de ANWB pechhulp dienst: telefoonnummer 088-2692888 IPID
IPID doorlopend Unigarant/ANWB

1. Diefstal: 3jaar lang nieuwwaarde, eigen risico 5%. Zie hiervoor alle voorwaarden in het IPID

2. Schade: Geen zorgen wij herstellen de fiets, regelen (bijna) alle ingewikkelde juridische zaken met de verzekeraar en brengen het eigenrisico van €50,- per schadegebeurtenis in rekening.

3. Pech onderweg? U kunt zich in geheel Nederland verzekeren tegen pech onderweg. Heeft u een pechgeval neem 24/7 contact op met de ANWB pechhulp dienst: telefoonnummer 088-2692888 IPID
IPID High Speed E-bike (45km/h) doorlopend ENRA

1. Aansprakelijkheid (WA)

2. Diefstal: vijf jaar nieuwwarde-dekking. Zie hiervoor alle voorwaarden in het IPID

3. Schade: Geen zorgen wij herstellen de fiets, regelen (bijna) alle ingewikkelde juridische zaken met de verzekeraar en brengen het eigenrisico van €50,- per schadegebeurtenis in rekening.

4. Pech onderweg? U kunt zich in geheel Europa verzekeren tegen pech onderweg. Heeft u een pechgeval neem 24/7 contact op met de ENRA pechhulp dienst: telefoonnummer 088–8778044 IPID