Werkplaats

Werkplaats

We willen ons graag onderscheiden op kwaliteit en service. Hierbij staat het belang van de klant voorop, daarom wordt het contact door een speciaal hiervoor opgeleide receptionist verzorgd. Hij neemt de reparaties aan en weet wat er gaande is in de werkplaats. Ook is hij verantwoordelijk voor de planning van de reparaties en de afspraken met zowel de monteurs als de klanten.

Onze monteurs zijn echte vakmensen. Zij worden regelmatig bijgeschoold en houden ook alle ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen en accu’s bij. Het uitlezen van storingen; het doen van software-updates en het testen van accu’s  is voor hen dagelijks werk. Door de steeds verdergaande innovaties op het gebied van E-bikes is het bijhouden van trainingen en scholing voor hen een must en kunnen ze uw fiets of e-bike vakbekwaam repareren en onderhouden.

Indien u moeilijk zit met het vervoer van uw tweewieler kunnen wij, mits binnen de regio Zuid Beveland, deze gratis bij u ophalen en weer terugbezorgen. Momenteel rijden wij iedere dinsdagmiddag en donderdagmiddag met "De Kromme Spaak bus" om bij u de fietsen op te halen of thuis te bezorgen. Wilt u gebruik maken van deze service, maak dan even een afspraak.

Garantie en Klachten

Mocht er, ondanks alle zorg, iets mis gegaan zijn met de reparatie of afspraken, dan is onze receptionist weer uw eerste aanspreekpunt. Hij zal in eerste instantie, eventueel samen, met één van de monteurs het probleem voor u proberen op te lossen en in een later stadium gaan kijken wat er is misgegaan. Daarna wordt bekeken hoe dit verder kan worden afgehandeld. (bijvoorbeeld of het onder garantie valt of anders).

Mocht u, om welke reden dan ook, toch niet tevreden zijn over de afhandeling, dan horen wij dit graag en zouden we het erg op prijs stellen als u het klachtenformulier wilt invullen. Wij bellen u daarna terug en gaan proberen alsnog een adequate oplossing te zoeken. We hopen zo tevens ook onze werkwijze te kunnen verbeteren.

Sleutelservice

Via de Axa sleutelservice kunt u veilig en snel een reserve sleutel voor uw Axa fietsslot bestellen: 

Sleutels van een ander merk slot zoals o.a. Abus en Trelock zijn te bestellen via: 

Tarieven

Dks-fietsen ontvangen vanaf 1 maart 2024  10% korting op het reparatietarief.

Vraag eventueel naar de voorwaarden.

Banden:

Montage voorband
Montage band los wiel
Montage achterband
Montage band E-bike
Montage voorspatbord
Montage achterspatbord
Montage jasbeschermers
Montage voordrager
Montage bagagedrager
€ 22,50
€ 13,00
€ 28,50
€ 33,50
€ 19,50
€ 30,00
€ 9,50
€ 30,00
€ 29,50

Stuur:

Montage opzetstuur
Montage stuurlint
Montage headset
€ 16,00
€ 23,00
Aanvraag

Verlichting:

Montage koplamp dynamo
Montage koplamp e-bike
Montage achterlicht
€ 22,50
Aanvraag
€ 8,50

E-bike speciaal:

Vervangen software E-bike
Doormeten accu E-bike
Diagnose stellen
€ 19,50
€ 22,50
Aanvraag

Diversen:

Montage standaard
Montage fietscomputer
De en montage slot
Slijpen van schaatsen
€ 8,00
€ 9,50
€ 22,00
€ 13,50