Werkplaats

Over onze (technische) diensten en onze service


Onze werkplaats

Wat we graag willen, is ons onderscheiden op kwaliteit en service. Hierbij staat het belang van de klant voorop.  Daarom wordt het klantencontact in de werkplaats door een speciaal hiervoor opgeleide receptionist verzorgd. Hij neemt de reparaties aan en weet wat er gaande is in de werkplaats. Ook is hij verantwoordelijk voor de planning van de reparaties en de afspraken met zowel de monteurs als de klanten.

Onze monteurs zijn echte vakmensen.  Zij worden regelmatig bijgeschoold en houden ook alle  ontwikkelingen op het gebied van electrische fietsen en accu’s bij. Het uitlezen van storingen; het doen van software-updates en het testen van accu’s  is voor hen dagelijks werk. Door de steeds verdergaande innovaties op het gebied van E-bikes is het bijhouden van trainingen en scholing voor hen een must en kunnen ze uw fiets of e-bike vakbekwaam repareren en onderhouden.

Indien u moeilijk zit met het vervoer van uw tweewieler kunnen wij, mits binnen de regio, deze gratis bij u ophalen en weer terugbezorgen. Momenteel rijden wij iedere dinsdagmiddag en donderdagmiddag met " De Kromme Spaak bus"  om bij u de fietsen op te halen of thuis te bezorgen. Wilt u gebruik maken van deze service, maak dan even een afspraak.

Het rechtstreekse telefoon nummer van onze werkplaats is: 0113-340353.

Het mailadres is: planning@dekrommespaak.nl