Deze mevrouw is harstikke blij met haar nieuwe gedoneerde fiets!

Onze samenwerking met de voedselbank “de Bevelanden”

Onze samenwerking met de voedselbank “de Bevelanden”

Onze samenwerking met voedselbank “de Bevelanden”

Wilt u uw gebruikte fiets doneren aan een goed doel? Dat kan ook via De Kromme Spaak aan klanten van voedselbank de Bevelanden! Wij zorgen ervoor dat de fietsen bij de voedselbank terecht komen, opgeknapt worden en een 2e leven krijgen. De klanten van de voedselbank zijn mensen in omstreken van onze gemeenten.

Niet iedereen heeft namelijk een goed vervoermiddel om boodschappen te doen. Of pakketten op te halen bij voedselbank de Bevelanden 😢😢. Graag willen wij via deze manier deze mensen helpen om met een geschikt vervoersmiddel wel boodschappen te kunnen doen en te vervoeren. Wilt u deze mensen helpen? Graag!

Een goede gebruikte fiets met of zonder fietstassen kan dan net het verschil maken!

Voor meer informatie: tel 0615440078 (coördinator voedselbank de Bevelanden)

Recente Posts