Samenwerking voedselbank

Onze samenwerking met de voedselbank Bevelanden groot succes

Onze samenwerking met de voedselbank Bevelanden groot succes

Het eerste jaar zit erop, sinds 24 februari 2022 hebben wij een samenwerkingsverband met de voedselbank de Bevelanden. De voedselbank “bekend van het uitgeven van voedselpakketten voor mensen onder de armoedegrens” geven sinds maart 2022 ook fietsen uit. Dit zorgt ervoor dat klanten van de voedselbank ook een (gezond) vervoersmiddel hebben. Dit houd de mensen fit en bespaart tevens kosten om de pakketten aan huis te bezorgen.

Namens de voedselbank willen wij u graag bedanken voor alle donaties! We hebben dankzij u in het eerste jaar 130 fietsen weten te doneren! Deze hebben een goede bestemming gekregen bij klanten van de voedselbank.

Wilt u ook een oude of gebruikte fiets doneren? Dat kan bij De Kromme Spaak Kapelle of u kunt rechtstreeks met Leen Louisse, coördinator van de voedselbank contact opnemen 0615440078. Bedankt voor het meedenken en uw hulp

 

Reactie klant van de voedselbank

Ik ben heel blij met deze gedoneerde fiets. Hiervoor moest ik elke week een fiets van een vriend lenen om mijn pakket op te halen de voedselbank. Dankzij de samenwerking van De Kromme Spaak en de voedselbank ben ik voorzien van een goede fiets.

 

Recente Posts