Bosch accucontrole

Bosch accucontrole

Bosch accucontrole

Controle van het serienummer van gebruikte Bosch eBike-accu’s

Steeds vaker worden Bosch eBike-accu’s in niet meer originele of zelfs defecte toestand te koop aangeboden. Deze accu’s kunnen grote veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Op de website van Bosch kunt u het serienummer van iedere Bosch accu controleren op vermoedelijke geregisterde manipulatie of defecten. Voer het serienummer van de gebruikte accu in en krijg een melding of deze accu bij Bosch een speciale vermelding heeft.

Het is goed mogelijk dat uw accu erg teruggelopen of zelfs zo goed als defect is. Helaas wordt dit niet altijd als fout geregistreerd in de accu en kunt u deze informatie ook niet terug vinden op de website van Bosch. Wij bieden u aan voor slechts €17,- om uw Bosch accu te testen/door te meten inclusief testrapport. Hiervoor kunt u telefonische of per mail een afspraak inplannen. telefoonnummer: 0113-343391 e-mail info@dekrommespaak.nl

Klik hier om het serienummer te controleren op foutmelding of storingen

Recente Posts