Ons team

De Kromme Spaak

De Kromme Spaak is een warm familiebedrijf, waar vakmanschap, kwaliteit, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

In onze winkel heeft u alle ruimte om het aanbod aan fietsen en toebehoren rustig te bekijken. We zijn trots op het uitgebreide assortiment, zo vindt u bijvoorbeeld naast de bekende merken Batavus en Gazelle ook Giant, Bulls, Velo de Ville en Kalkhoff. Sterke kwaliteitsfietsen voor een redelijke prijs in elk segment.

In onze winkel hebben we een gezellige koffiehoek. Hier kunt u onder het genot van een lekker bakje koffie, nadenken over het aanbod in de winkel, of met een medewerker van gedachten wisselen over de eventuele aankoop van een fiets. U bent altijd, geheel vrijblijvend, van harte welkom want: het bekijken van een fiets verplicht u tot niets.

Onze medewerkers

Wellicht kent u sommige van onze medewerkers al uit de winkel. Maar wist u dat er daarnaast nog 7 mensen in de werkplaats werkzaam zijn? Wanneer u uw fiets bij ons brengt, zal deze door een van hen gerepareerd worden.

Om alle medewerkers, ook die achter de schermen, voor u een gezicht te geven, willen wij iedereen graag aan u voorstellen. Hieronder vindt u een foto van alle medewerkers. Beweeg uw muis over een foto om nader kennis te maken.

Dick-jan

Eigenaar
Samen met zus Katinka en zoon Art is Dick-Jan eigenaar van de Kromme Spaak, hij zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en steekt de handen uit de mouwen op de winkelvloer en soms ook in de werkplaats.

Katinka

Eigenaar
Samen met broer Dick-Jan en Art runt Katinka de Kromme Spaak, ooit geopend door de ouders van Katinka en Dick-Jan. Met veel enthousiasme en hart voor de klant, met veel kennis en vriendelijkheid weet zij iedereen te helpen.

Art

Eigenaar
Samen met vader Dick-Jan en Katinka vormt Art het hart van de zaak. Een bedreven verkoper met verstand van zaken en bovenal veel plezier in zijn werk. Zijn grote interesse in de nieuwste e-bikes werkt aanstekelijk.

Mirjam

Verkoopmedewerkster
De echtgenote van Dick-Jan. Vriendelijk, behulpzaam en vrolijk. Dit in combinatie met een uitstekende vakkennis maakt dat iedere klant op een prettige en vakbekwame manier door Mirjam wordt geadviseerd en begeleid.

Peter

Verkoop specialist
Bent u op zoek naar iets speciaals of wilt u uitgebreide specificaties weten? Dan bent u bij Peter aan het juiste adres. Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide assortimentskennis in tweewielerland helpt hij u graag de juiste keuze maken.

Arno

Service adviseur
Arno is de man die uw telefoontje beantwoordt, de planning maakt voor de reparatie en uw fiets aanneemt als u hem komt brengen. Hij zorgt ervoor dat uw fiets bij de juiste monteur terecht komt en met zorg nagekeken en gerepareerd wordt.

Steven

Chef monteur
Met meer dan 20 jaar ervaring in de tweewielers is uw fiets bij Steven in goede handen. Het stellen van de juiste diagnose en het oplossen van problemen is zijn expertise. Daarnaast kunt u Steven tegenkomen als hij Arno vervangt bij de planning.

Harry

E-bike specialist
Als u een elektrische fiets heeft die mankementen vertoont dan is Harry de man waar uw fiets aan toevertrouwd wordt. Hij weet alle ins en outs van deze fietsen en zal, indien mogelijk, uw fiets weer Picobello bv voor u in orde maken.

Kenneth

Allround fietsspecialist
Kenneth heeft alle vakdiploma’s op zak. Uw fiets is in de juiste handen als u deze voor onderhoud of reparatie binnen brengt. Een e-bike, race-, ATB of stadsfiets hij heeft er ondertussen een ruime ervaring mee.

Rene

Allround fietsmonteur
Rene is te vinden in de werkplaats, of uw fiets nu een onderhoudsbeurt of een specifieke reparatie nodig heeft, Rene zorgt ervoor dat u weer veilig op de fiets kunt stappen.

Daan

Chauffeur ophalen en bezorgen fietsen
Daan zorgt voor het ophalen en thuisbezorgen van uw 2-wieler. Twee maal per week rijdt hij zijn route en probeert de fietsen zoveel mogelijk volgens afspraak bij u op te halen en / of weer thuis te bezorgen.

Rian

Interieurverzorgster
Rian zorgt ervoor dat de winkel, de werkplaats, het toilet diverse keren per week onder handen genomen worden zodat alles netjes op orde blijft. Zij is een onmisbare spil in onze winkel.

Cor

Chef der Poetserij
Cor Chabot, onze trouwe steun en toeverlaat, met 40 jaar ervaring is hij degene die al die jaren de fietsen keurig netjes oppoetst tot ze staan te glimmen als een zonnetje.

Willem-jan

Meesterpoetser
Is het u ook opgevallen hoe mooi uw nieuwe fiets glanst en schittert als u deze komt ophalen? Dit is het werk van Willem-Jan die elke fiets nauwkeurig poetst, zodat u straalt op uw nieuwe fiets.

Bastian

Fietsspecialist
Advies voor een nieuwe fiets of het herstellen van uw huidige fiets, niets is voor Bastian te veel. U kunt hem meestal in de werkplaats vinden waar hij uw fiets vakkundig onderhoud of hersteld. Maar op gezette tijden is hij in onze winkel te vinden waar hij u adviseert over het aankopen van een fiets of accessoires. Met bijna 15 jaar ervaring zijn wij blij dat hij sinds kort weer terug is bij ons team.

Een fijn team dat met plezier in het werk samenwerkt en waarop u mag- en kunt rekenen!